menu icon

NAŠI PROJEKTI

Uspešno smo gradili, rukovodili projektima i posredovali u prodaji, na više projekata u Beogradu, Pančevu i Kopaoniku.

Petram (Savudrija)
Hrvatska

Na izdvojenoj lokaciji okruženoj morem, a u blizini svih urbanih i turističkih sadržaja sjeverozapadne Istre, Petram Resort & Residences nudi 252 vrhunske nekretnine za odmor ili stanovanje. Vrhunska gradnja, bezbrižno stanovanje i rajski odmor u zatvorenoj zajednici sa svim sadržajima i servisima koje možete poželeti – na dohvat ruke. More, zelenilo, vrhunski, promišljeni dizajn, sportski sadržaji, wellness, neponovljiv krovni infinity bazen, vrtni bazeni, bazen i park za djecu, restorani – sve unutar zatvorene zajednice. Brigu o nekretnini moguće je u potpunosti prepustiti resortu te tako osigurati bezbrižan odmor i povrat investicije.

Petram (Savudrija), Hrvatska

Stamben objekat „Zeleno brdo“
Zvezdara

Stambeni objekat „Zeleno Brdo" pozicioniran je u srcu Zvezdare na sa pogledima na istocnu i severnu stranu Beograda, u ulici Voje Veljkovića. Nadomak svih urbanih sadržaja (pijace, škole, Aviv centra, SC Olimp), pozicija objekta je takva da omogucava odličnu povezanost sa gradom, a da je pri tome izolovan od gradske buke. Ovaj luksizni objekat, građen po visokim kriterijumima stanogradnje, nudi 42 stambene jedinice, kao i podzemne garaže i otvoreni parking prostor koji pripada samom objektu.
Stamben objekat „Zeleno brdo“

TAMIŠ KAPIJA
Kej Radoja Dakića, Pančevo
www.tamiskapija.com

Stambeno-poslovni kompleks Tamiš Kapija u Pančevu sa 276 stambenih jedinice i preko nalazi se na prestižnoj lokaciji na samoj obali reke Tamiš.
Projekat je projektovan na 7 etaža – SU+PR+SP4+PK sa 276 stambenih jedinica i preko 14.000 m2 inovativnog i funkcionalnog, poslovnog i garažnog prostora. Stanovnicima ovog stambeno-poslovnog kompleksa su, pored luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera za sve uzraste, dečija igralište, igraonica, supermarket, kafe, fitness i drugo.

Tamiš kapija, Pančevo

WOODSIDE
Kopaonik
www.woodside.rs

Kompleks Woodside Kopaonik Residences predstavlja upečatljiv i rafiniran izraz savremene arhitekture koji na suptilan način integriše plemenite teksture drveta i kamena sa staklenim površinama i metalnim elementima.

Uz primenu najsavremenije tehnologije: od vrhunskih građevinskih i završnih materijala, do pametnih instalacija i modernog bezbednosnog sistema.
Woodside, Kopaonik

SUNČANI VRHOVI
Kopaonik

Apartmansko naselje "Sunčani Vrhovi" nalazi se na Kopaoniku, u središtu centralnog turističkog naselja, Nacionalnog parka i ski staza.

Što predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafica, supermarketa, prodavnica, poste itd. Čine ga smeštajne jedinice – apartmani, locirani u Konacima Maglič, Koznik, Jelač i Ras.
Sunčani vrhovi, Kopaonik

ZMAJA OD NOĆAJA 1
Stari grad, Beograd

Stambeno-poslovna zgrada “Zmaja od Noćaja 1” predstavlja savršen spoj moderne arhitekture i tradicionalnog okruženja. Svojim stanarima pruža udobnost i komfor na 1.973 m2 raspoređenih u 12 stambenih jedinica, dva lokala i garažni prostor u suterenu zgrade.
Objekat je smešten na prestižnoj lokaciji u Beogradu, nadomak beogradske tvrđave – Kalemegdana, u Ulici Zmaja od Noćaja br. 1. Zgrada je locirana na samo pet minuta hoda od najživljeg dela pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici, čime stanari imaju priliku da budu “na mestu dešavanja”, a ipak zaštićeni od gradske buke.

ZMAJA OD NOĆAJA 1, Beograd