menu icon

O NAMA

Appraisal Associates and Consultants je vodeća kompanija u upravljanju nekretninama i procenama vrednosti nekretnina u Srbiji i regionu, koja nudi kompletne usluge investitorima, bankama, fondovima, vlasnicima nekretnina i zakupcima. Naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem u oblasti nepokretnosti.

Appraisal Associates and Consultants pruža kompletnu analizu i strategiju u procesu upravljanja nekretninama. Bilo da je reč o renoviranju, restrukturiranju ili alokaciji, AAC vam pruža kompletne usluge, od administrativnih procesa preko finansijskog strukturiranja do građevinskih radova.

Neke od najbitnijih aktivnosti iz ponude AAC-a su zasigurno procene vrednosti nekretnina, ali ne samo procene već i jedinstveni proizvod na tržištu u vidu praćenja stanja roba na zalihama spregnut sa finansijskim izveštajima i redosledom poverilaca, što čini AAC za nezaobilaznog partnera.

AAC se razlikuje od drugih po jedinstvenom i sistematičnom pristupu svakom pojedinačnom klijentu uz pružanje kompletnih konsultantskih usluga u procesu pronalaženja najboljeg rešenja za njegovu nekretninu. Naš tim je u svakom trenutku spreman da odgovori na izazove koji se javljaju na domaćem i inostranom trzistu. Znanje i iskustvo, kao i mreža kooperanata je naš ključ i garant za uspeh svakog projekta koji je u našoj nadležnosti.